Ljud och bild från Bermuda

Man kan alltså bli en festtalare utan att veta om det...


Så här var det i onsdags då man firade Harbour Night i Hamilton, Bermudas huvudstad och ett sjudande internationellt affärscentrum. På scen avlöste uppträdandena varandra. Stämningen på gatorna var tät. Folkmyllret intagande och artisterna såvitt jag begriper av världsklass. Det var rappare här och manskörer där och en publik som aldrig fick nog.


Precis då hände det. Eftersom NatWest Island Games eller öspelen kommer till Bermuda nästa sommar hade jag taltur på den scen där artisterna avlöst varandra. ”Äh, det är bara att gå upp dit och säg nåt snällt”, sade mina värdar. Och det gjorde jag och fick för det en egen liten flagga. Hur det lät och hur det såg ut? Så här!


Här är en bild från årsmötet för International Island Games Association. Det är ett myller av åsikter och kreativitet. Tänk hur många olika idéer om allt möjligt som finns på Åland. Tag allt det gånger tjugofyra och gör allt på engelska så fattar ni att det blir lite rörigt. Underbart rörigt!  
Och en till bild. Längst fram ser ni Sanne Guildford och Mona Wasström som representerade Åland på mötet.
En dag var vi på cruise i Hamiltons hamn med Lady Tamara, en skönhet som börjar få några år på nacken men som fortfarande är strong!
Och här står en lite yngre, eller kanske jämngammal när jag tänker efter, skönhet med en egen flagga... 

Kommentarer

Populära inlägg