Ålands radio missade festen

Det var ju en rejäl fest på Indigo i söndags då ålänningarna valde att byta riksdagsledamot och ställa sina förhoppningar till Mats Löfström. Fast det har jag berättat ganska mycket om redan.

Det var alltså valvaka efter det mest spännande riksdagsvalet på år och dar och alla var där... men inte vår egen åländska public service-radio. Eller, de var där men bemödade sig inte om någon direktsändning trots att bordet var serverat, målet stod vidöppet och räkmackan väntade.

Det är för mig obegripligt hur en samhällsradio INTE sänder direkt från en sådan tillställning när man gladeligen åker land och rike runt för att berätta om fotbollsmatcher (vilket jag uppskattar mycket men som kanske inte alltid måste prioriteras).

Detta stärker mig i min uppfattning att något bör göras i vårt radiobolag
Den som sover syndar icke och sänder absolut inte direktsänd radio.

Kommentarer

Populära inlägg