Undrar om de begrep dialekten?

Okej, det var rätt coolt att vara på besök i nyhetsfabriken i går, om än bara en morgon. Det blev dock mycket gjort på kort tid. Först Nyhetsmorgon, sedan TV4 News och slutligen TV4 Skåne. Det får man vara glad för. Den som inte syns och så vidare. Hoppas bara de förstår åländska med finströmsbrytning där nere i Skåne!

Här är tv-inslaget förresten. Vår del kommer efter toppnyheten om utrensningarna i Malmö Redhawks. First things first gäller även i Malmö!

Vidare är vår hemsida på gång att bli nåt.

Och försäljningsplatserna är i gång!

Ad Libris.

CDON.COM.

Här är några bilder jag lånat ur TV4-programmet.
Till vänster David Widlund. Till höger undertecknad. Intervjuare är TV-legenden Erik Arnér. Bara att träffa honom var en upplevelse, tycker jag.
Mellan etthundra och tvåhundra hus och byggnader tror vi den misstänkte och delvis dömde Ulf Borgström gjort sig skyldig till. Det är svindlande många i ett förhållandevis litet samhälle.
Branden startade ofta högt uppe i byggnaderna. Gärna på bärande bjälkar. När elden fått fäste där rasade så småningom taket in varpå släckningsarbetet blev i stort sett omöjligt.  
Och så här ser Ulf Borgström ut ungefär. Det finns massor av klipp och nyheter om honom om man vill söka. Till exempel på TV4.

Kommentarer

Populära inlägg