Dagens outfit

Första dagen på nya året är den allmänna aktiviteten låg nästan överallt. Det är okej, Nyårsdagen är en av få dagar när det är fritt fram att lalla på lite som man vill. Nu har vi 364 dagar kvar att köra på innan det är dags för ett nytt bokslut. Det är massor som ska hända, som kommer att hända, som inte hände fast det borde och mycket annat. Men de sakerna tar vi tag i i morgon! God fortsättning till alla!

Modelejon
Dagens outfit, uteliggarlooken. Vit reklamtröja med korta ärmar och stora fläckar. Trainers från Puma och strumpor från Salming.
Sjukhusets Misehög
Looken på utsidan. Om det beror på att det ännu inte tillsatts något styrelse för ÅHS ska vi låta vara osagt. Men nu håller man hur som helst på att bygga upp ett eget litet skrotupplag vid sjukhuset. Fail, som folk verkar säga nuförtiden.

I en annan del av staden
Slemmern svallar alltjämt öppen och lär väl fortsätta med det ett tag till. På just den här platsen var det full fart på nyårsaftonen. Det behövde man inte vara mästerdetektiv för att räkna ut i morse.

Inget för blötdjur
Ett extraordinärt år ska festas av med extraordinära medel. Ostron svullar jag gärna i mig en sådan dag.
Har varit och farit
Och så blev det faktiskt att bränna av ett batteri också, till tonerna av Barcelona och Auld Lang Syne. Ska det vara fest, ska det vara stiligt.Kommentarer

Populära inlägg