Nu är vi redo för match!

På lördag smäller det, kl 14.00 i Vikingahallen. Då ska det avgöras vem av Jomala IK och IFK Mariehamn som är bäst i volleyboll. När lagen senast möttes, säsongen 1990-91, blev det oavgjort med en seger vardera.

Skälet är att jag fyller år och vill kombinera mitt tårtkalas med en derbymatch. Alla är hjärtligt välkomna, det bjuds på kaffe och tårta under och efter matchen.

Inträde är gratis men vi tar gärna emot en frivillig avgift som går direkt till Rädda Barnens Matbanken. I den mån vi kan hjälpa varandra på Åland ska vi också göra det.

Inför denna match har vi träffats två gånger för att träna oss tillbaka till den form vi en gång hade. Det har gått sådär... Fast munlädret är det absolut inget fel på, stämningen är hög och ibland känns det som det bara gått tjugo minuter sedan vi skildes åt i omklädningsrummet på 1990-talet.

I går kväll var följande kämpar på plats för träning. Från vänster Ralf Andersson, Jenki Rask, Nicklas Wikblom, Erik Åberg, Timo Hitonen, Marcus Sandberg, Jörgen Pettersson, Sebastian Sjölund och Peter Enberg. Foto: Thomas Nordlund, som också ska spela.
Sidan ett av programbladet!

Och två.
Den här bilden tecknade Jonas Wilén för många år sedan till Nattcupen. Det är ganska sannolikt att det var en framtidsspaning också!

Kommentarer

Populära inlägg