fredag 4 januari 2013

Seså, sätt fart på nu!

Äntligen fredag men våga inte tänka tanken på fredagsmys, långa morgnar och lata söndagar. Det får vara nog vilat för ett tag nu. Ni har haft jul och nyår och klämdag och Pekkanen och allt vad det heter. Nu ska det jobbas igen! Vi ses alltså på gymmet. Eller i skogen. Vi kör hårt några månader nu så vi sedan kan luta oss lite tillbaka i påsk. Trevlig och aktiv helg!

Gym är något jag hittills oftast undvikit. Men nu är faktumet fullbordat och jag har ett kort som gör mig till stammis. Vi ses väl bland skivstängerna!

1 kommentar:

  1. Hmm..gym är väl som förriga gubben sa om parfym
    Det är bra att den finns... men synd att den ska behövas

    SvaraRadera

100 dagar kvar – jag är redo

I dag är det 100 dagar kvar till höstens lagtingsval och jag står till förfogande, starkare och helare än någonsin. Från att ha varit en nov...