Jag drar till fjällen!


Jepp, julen är över men aktiviteterna fortsätter nu med lite skidning. Måste ta till alla medel för att hitta tillbaka till den form som jag en gång hade. Nu är ju slalombackar och jag inte helt kompatibla men jag finner ändå visst nöje i försöka. Och jodå, jag har bilder från hur jag och andra tycker att det går.

Så här tycker jag det ser ut när jag med finstämda rörelser och äventyrslusta kastar mig nerför pisterna…
…medan den medföljande sonen, den lille vildbasaren, tycker det ser ut mer så här…
…och folket i backen, som sällan begriper vad det handlar om, tycker det mest liknar nåt i den här stilen.
Och så här gissar jag att mor hemma i Godby tror det ser ut.
Medan kompisarna är helt säker på att jag nu gör detta.
Trots att verkligheten egentligen mest liknar det här.
Och med detta får jag önska alla, igen, en god fortsättning och en produktiv arbetsvecka. Ses snart.

Kommentarer

Populära inlägg