Nu avgörs penningstriden

Alltså. Kort och gott. Sista chansen.

I dag är det final i Paf Open. Klockan 16.00 smäller det mellan Spanien och Tyskland i en fight som ger trettiotusen dollar till segraren och tjugoentusen dollar till tvåan. Jag behöver alltså inte övertyga er om att det bokstavligen står tusenlappar på spel.

Ni får underhållning av yppersta världsklass. Det finns inte på kartbilden hos finallagen att inte ge precis allt vad man har i denna final. Samma borde gälla alla ålänningar och andra som begriper det stora i elitidrott. Inträdet är gratis och i morgon är vardagen tillbaka. Det är nu dramatiken är i stan.

Hela sportpaketet börjar redan 14.30 med bronsmatchen mellan Ryssland och Schweiz. Segraren i den matchen får femtontusen dollar medan fyran får elvatusentvåhundra.

Det är inte nog med detta. Som pricken över i:et är det efter denna världsunderhållning på eftermiddagen dessutom hemmamatch klockan 18.30 för IFK på WHA dit KuPS kommer på besök! Hetare är så här blir det inte på Åland, eller på många andra ställen för den delen. Valet är ditt. Soffan eller verkligheten.

Spanska superstjärnan Liliana passerar Holland i ett anfall på vägen mot finalen som spelas i dag 16.00 på centrecourten nedanför Alandica. Inträdet är gratis tack vare Paf.
Skulle du våga säga emot denna kvinna? Nä, just det. Många försvar bleknar när Baquerizo lägger i fyrhjulsdriften
Den tyska äran försvaras i finalen av Katrin Holtwick (till vänster) och Ilka Semmler. Klockan fyra i eftermiddag smäller det!

Kommentarer

Populära inlägg