Drömjobb för rätt person


I dag ska det handla om viktiga saker. Jobb och framtid och det nödvändiga mod en människa måste ha för att utvecklas. Vi erbjuder nämligen nu en unik chans till ett karriärbyte eller bara annars ett jobb som varje dag gör skillnad.

Ålands största parti, Åländsk Center, behöver en ny partisekreterare som är villig och beredd att vara med och förändra och förbättra dels hela vårt landskap och dels vårt parti.

Åländsk Center har inlett en förnyelseprocess i samband med senaste val men än är det långt kvar att gå. Liksom ett samhälle måste också ett parti förändras i takt med tiden. Inget är för evigt och yadayada. Vi vill inte att detta bara stannar vid ord. Vi söker därför en man eller en kvinna som kan bidra med sin egen kunskap och sina egna förmågor i ett jobb som aldrig tar slut. Förnyelse är inget som sker över en natt eller ens över ett val. Förbättringar och förändringar sker då man varje morgon vaknar med föresatsen att göra den kommande dagen lite bättre än gårdagen. Kring detta har jag skrivit tidigare under rubrikerna ”Nya tider inom Centern” och ”Även de äldre vill ha nytt”.

Som partisekreterare är du med i mitten där det händer och kan själv vara med och forma såväl lagtingsarbetet (som för övrigt är hundra gånger roligare och mer inspirerande än du kanske trott) som partiets satsningar i stort och smått. Det kan handla om svåra lagstiftningsutmaningar, spretiga diskussioner, utmanande avgöranden, representation och initiativ. Du sitter i lagtingshuset och har tillgång till både ministrar och lagtingsledamöter och alla kolleger från de andra partierna. Det råder en kreativ atmosfär och ditt arbete kan göra skillnad.

Du kan läsa mer om det lediga jobbet här. Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten! Din ansökan vill vi ha i våra mejlboxar senast den 31 augusti. Skicka till harry.jansson@lagtinget.ax eller jorgen.pettersson@lagtinget.ax.

Du måste vara kvinna eller man och får inte förlora fattningen om det ibland är mer än en fråga att hantera på kontoret.
Detta är en bild i avskräckande syfte. Så här ser vårt kontor inte ut i dag och så ska det heller inte se ut i framtiden. Men det fattar du. 
Det enklaste som finns här i världen är att säga nej tack och fortsätta i samma spår som man alltid gått. Tycker du det är nice är det bra och då ska du fortsätta så. Om inte kan det jobb vi nu erbjuder vara en väg mot framtiden.
Om du inte har en aning om varför den här bilden illustrerar partisekreteraruppdraget är du fel kille eller tjej. Detta är viktigt i dag och ännu viktigare i framtiden.
Budskapet har kanske gått fram nu. Du är din egen lyckas smed. Är du nöjd i dag är det bra. Vill du ha en ny utmaning att brottas med. Tag kontakt!

Kommentarer

Populära inlägg