måndag 6 augusti 2012

Det gröna tåget rullar igen

Jahaja, då var det dags igen. Det blir supporterfest i kväll igen då TPS tar emot IFK på hemmaplan. Det råder fotbollsfeber i hela Åbo och skräcktempen stiger i takt med att matchen närmar sig. Något nytt Petterikolkka blir det inte i dag då Petteri är på snabbkurs i turkiska. Men det finns gott om andra spelare som är redo att stiga fram och axla ansvaret.


Till alla er i Åbo och i TPS vill jag säga, var inte rädda! Vi kommer i fredliga avsikter. Lämna bara de tre poängen i ett brunt kuvert i luckan på väg in till Veritas Stadion så vänder vi lugnt och stilla hemåt igen. Vi behöver dem nämligen bättre än ni, så där objektivt sett. Vi vill heller inte, och det vill nog inte heller ni, åstadkomma onödiga sinnesförvirringar eller ohälsa i form av insläppta mål genom att blåsa till strid, ursäkta... match.


Valet är ert. Men innan ni väljer att inte följa vårt lilla förslag, läs detta. Ni vill INTE att samma sak ska drabba era spelare.


Med vänlig hälsning,


Jörgen Pettersson


Petteri Forsell är inte väg tillbaka till Veritas Stadion tillsammans med en fullsatt buss supportrar i dag. Han är på väg att göra turkiska frisparksmurar till darrande asplöv. Om detta kan ni läsa mer här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

100 dagar kvar – jag är redo

I dag är det 100 dagar kvar till höstens lagtingsval och jag står till förfogande, starkare och helare än någonsin. Från att ha varit en nov...