Sverige i centrum kl 18.00

Just nu utkämpar Sverige hela Ålands kamp. Det svenska beachvolleylaget Hansson/Nilsson slog för en liten stund sedan sina spanska motståndare Ribera/Antequera i en ursinnig tresetare på centrecourten. Det betyder att svenskorna fortsätter jakten på en plats i huvudturneringen. Klockan sex i kväll behöver de ditt stöd. Packa dig ner till Miramarparken. Det är faktiskt platsen man SKA och BORDE befinna sig på i kväll.

Paf Open är ett unikt evenemang med världsunika deltagare. Det är beachvolley på högsta tänkbara nivå och allt är gratis! Det är alltså bara att komma ner till Alandica och sedan välja och vraka mellan fyra olika matcher av högsta tänkbara kvalitet. Världen har kommit till Åland och därför borde Åland och ålänningarna på riktigt ta chansen att komma och se delar av den värld vi så gärna vill vara en del av. Här finns förebilder och inspirationskällor i en omfattning Åland aldrig tidigare sett på en och samma gång.

Det är sol, det är kamp, det är fart, det är skratt och ibland till och med tårar. Precis allt det som ingår i det så kallade livet. Ses i sanden! Och såklart på partyt efteråt.

Hinner du inte i dag är det i morgon som själva turneringen börjar. Från 10.00 på morgonen och under hela dagen! Sedan fortsätter vi på fredag, lördag och söndag. Inte ett sandkorn ska ligga orört när allt är klart!

Sverige fortsätter sin kamp mot huvudturneringen genom att klockan sex i kväll onsdag möta Österrike Teufl/Klopf  på Centrecourten. Inträdet är gratis. Kom ner och titta!
Det är varmt, fartfyllt, spännande och folkligt. Kom med ner till Miramarparken och träffa folk och njut av riktig världsklass.
En imponerande skapelse finns nu att beskåda nedanför Alandica där huvudläktaren till Paf Open är etablerad. Inträdet är gratis och underhållningen storslagen om inte sensationell!

Kommentarer

Populära inlägg