Nu kan det inte bli värre?

När influensan härjar i USA börjar Sverige treva efter feberterometern heter det. Förr eller senare når trenderna i väst även oss i Europa. Det gör mig lite nervös för ett sällsammare skådespel än det som nu pågår i USA finns inte. Presidentvalskampanjen har passerat alla vanliga gränser och i morgon är det dags för den andra debatten. Bästa bakgrunden hittills hittar ni på Dagens Nyhete och roligaste analysen ger Marcus Oskarsson. Verkligheten sådan den nu ter sig är tusen gånger värre än någonsin manusförfattarna till West Wing eller House if Cards hade kunnat hitta på. Bara en sådan sak.

Själv ser jag tillbaka på den kampanj som föregick valet av Barack Obam  och undrar vad folk som John F Kennedy och Ted Kennedy hade tyckt om det som händer nu. Håll i hatten och kämpa mot att tonen i samtalet når även vår del av världen. Detta gäller oss alla.

Vi får inte låta oss se allt i svart eller vitt för då är risken stor för att det blir Brexit för oss allihopa. Ha en skoj lördagskväll och en fin söndag, då ska jag döma volleyboll igen!

 
Dagens Nyheter gör ett strålande journalistiskt jobb kring USA:s presidentval.
Detta gäller oss alla.

Kommentarer

Populära inlägg