All vår början bliver svår

I går var första arbetsdagen i lagtinget. Eller kanske inte arbete men lite pappersjox och några möten. Det är mycket som ska falla på plats i dessa dagar, noterar jag. Om det var glömska eller ren tankspriddhet ska jag låta vara osagt men jag glömde ställa in p-skivan när jag parkerade på förmiddagen. Och eftersom parkeringsövervakaren i Mariehamn är utrustad med ett av världens skarpaste felparkeringsväderkorn var utgången enkel att förutse. Det måste sägas – den kvinnan gör sitt jobb! Och inte bara det, hon skriver också väldigt fina lappar. Med en sådan här hälsning, svider det inte ens att betala.

Men jag ska skärpa mig fortsättningen.

Första dagen, första boten. All vår början bliver svår! Men håll med om att den fina lappen gör det hela lite lättare att tackla. 

Allt var inte jobbigt i går. Man får på det hela taget säga att det varit två halvskapliga kvällar i följd. Valet i söndags följt av 5-2 seger för IFK mot Jaro på måndagen. Om det stämmer att det alltid kommer regn efter solsken är det nog bäst att börja leta upp paraplyet...

Ha det gott i dag nu!

Kommentarer

Populära inlägg