Pizzatajm i Finström

På torsdag hälsar vi alla finströmare välkomna till Charlies pizzeria i Godby (gamla Wirrans)! ”Vi” är partiet Åländsk Center som i över fyrtio år tillsammans med likasinnade partier utvecklat Åland till ett mönstersamhället på väldigt många olika vis. Det har vi gjort i samförstånd (för det mesta) med de som berörs; kommuner, invånare, företag, ålänningar.

I vår strävan att vara folkets röst åker vi runt till alla åländska kommuner för att lära oss mer om de utmaningar som vi alla ställs inför, varje dag. Det är en fantastisk och inspirerande resa och vi har varje gång lärt oss något nytt, senast i Eckerö.

Varmt välkommen till Charlies, om du inte vill behöver du inte säga ett enda smack, det viktiga för oss är att få träffa just dig och bjuda på pizza! Vi säger några ord om vårt mål med Åland. Vi pratar närdemokrati och självstyrelse men också sjukvård, vardag, kultur, idrott och kanske lite jakt! Och vi är oerhört intresserade av hur du tycker att Finström fungerar och vad Åland borde tänka på.

Hoppas vi ses!

De här gubbarna träffar du på Charlies pizzeria på torsdag kväll kl 18.30 i Godby!

För Centern är självstyrelse och närdemokrati väsentliga frågor. Välkommen upp du med och säg din mening!

Kommentarer

Populära inlägg