En kväll med många minnen

En av sommarens festligaste träffar hände i lördags då det järngäng som gjorde Ålandstidningen i början av 2000-talet möttes upp för att skratta, minnas och äta. Det blev precis så skoj som jag trodde, nej förresten, det blev ännu bättre. Har sällan skrattat så mycket på en och samma natt.

Här avslöjades det när det blev förbjudet med shorts och keps i tidningshuset, vem som skrev de tråkigaste gluggarna och mycket mer. Det hånades och hyllades med samma varma själ. Vi tävlade och trivdes och hittade vinklar precis på samma sätt som förr.

Några av dem som var med kämpar kvar på tidningen i dag och det gör de alldeles utomordentligt. Någon har lämnat tidningshuset för att istället ägna sig åt politik (alltså jag) medan andra sökt lyckan västerut och i dag återfinns i ledningen av såväl stora och inflytelserika mediahus som i nya och utmanande uppstickare. Runt bordet satt fotografer av yppersta toppklass, drivna reportrar och luttrade chefer. Ni är alla bäst!
Marika, Ted, Jacob, Jan och Kika diskuterar hur det egentligen var när de tillsammans gjorde tidning.
Det var inte många tysta sekunder denna kväll. 
Jacob, Thomas och Anna-Lena.
Jepp, det ordnades tävling också men min blyghet förhindrar mig att avslöja vinnarna. Dessutom är det nog hemligt.
I stort sett hela gänget på en och samma bild. Utom Malin som tog foto. Från vänster Ted, Marika, Jörgen, Liz, Jonna, Niklas, Jacob, Thomas, Jan, Anna-Lena, Kika, Sandra och Anna.
En staty med en mössa på hittade vi nära Mariebad. Och två tidningsläsande ynglingar. 
Tanken bakom just den här bilden är inte så lätt att förklara. 
Och så tankade vi lite...

Kommentarer

Populära inlägg