Kändis jag aldrig mött

I den växande skaran kändisar jag aldrig mött finns Michael Douglas, ni vet skådisen i Basic Instinct, Wall Street, Falling Down och mycket annat.

Han bodde tidigare i Bermuda och var en del i den PR-film som i tiderna gav Bermuda NatWest Island Games 2013. Tyvärr har jag förlagt själva filmen men han gjorde ett stabilt intryck i den, fattas annat! När själva tävlingarna kom till Bermuda hade Douglas redan till följd av sjukdom flyttat bort, men huset hans står kvar. Och så var ju faktiskt Nigel Mansell där istället, på Bermuda!

Att jag just i dag känner mig tvingad att ta upp detta är enkelt. Michael Douglas fyller 70 år och är följaktligen värd att hyllas. Grattis på födelsedagen! (Och hoppas vi kan ses nån gång i framtiden ändå.)
Även gamla hjältar åldras. I dag blir Michael Douglas sjuttio år.

Kommentarer

Populära inlägg