Jahapp 2014, då kör vi!

I och med att vi finns ”runtesikring” (åländska för att vara med) även denna dag i livet är det lika bra att dra upp linjerna för år 2014, nu när ett formidabelt år 2013 är undanstökat. Det gjorde jag även i fjol och måste konstatera att jag i stort sett fick rätt! Eller i varje fall inte fel, vilket inte heller är illa.

Jag vet såklart att det är klyschigt men faktum är att genom att inte utmana sig själv, göra saker man inte gjort tidigare, lära känna nya människor och på riktigt förädla sig själv har man gått miste om något väldigt viktigt i livet. Utvecklingen. Viljan att i morgon bli lite klokare än i dag. Kraften som över tid gjort att Åland och ålänningarna byggt upp världens största segelfartygsflotta, utmanat internationella konkurrenter och klarat sig på den stenhårda underhållningsbranschen kommer från en inre vilja att ta sig fram. Den viljan måste vi uppmuntra. Vi får aldrig låta oss sitta stilla i vetskapen att då man inget gör renderar det heller aldrig i kritik. Den insikten hoppas jag att ska genomsyra vårt åländska samhälle under 2014. Inte rädslan för att göra fel, utan viljan att göra rätt.

Och till sist. Glöm inte bort att den här fantastiska kalendern med toppidrottare finns att införskaffa om intresse finns!

Ha ett riktigt gott, nytt och framgångsrikt år!


År 2014 är här och med det alla möjligheter, alla utmaningar och all inspiration. Gör det bästa av det och tvinga er själva att göra något ni inte gjort förut!

Kommentarer

Populära inlägg