Tack själv, prins Edward

Fick i veckan ett kuvert som legat en tid på Vikingahallen. I kuvertet låg ett omsorgsfullt formulerat brev från prins Edwards privatsekreterare Tim Roberts som på prinsens vägnar tackar alla som gjorde ”The Royal Kick Off” möjligt.
Jag skickar härmed vidare hälsningen till alla som kom till Vikingahallen och gjorde festen möjlig. Ni gav alla prov på storartat åländskt värdskap och satte vårt lilla landskap på den internationella kartan!

Skälet till att prinsen kom till Åland var det åländska deltagandet i öspelen. Jag har tidigare visat några bilder från besöket men har ytterligare några i dag som jag fått från landskapets egen fotograf Kjell Söderlund. Minns och bli inspirerad till nya tag och framgångar. Ha en fin måndag och en bra vecka!

Brevet från Tim Roberts där han hyllar alla idrottare som gjorde eftermiddagen i Vikingahallen oförglömlig även för en prins. Alla som deltog – sträck på er!
Torsten Wikstrand, Dick Ekström, Jörgen Pettersson och prins Edward. 
Alltid glad och alltid intresserad.
Benita Gustafsson presenterar sina idrottare för en pratglad prins.
Fast man är prins behöver man inte vara golfare. Prins Edward sade sig vara novis på sporten men blev ändå övertalad att försöka av... 
...instruktören Chris Waldron och sökte sig därefter en smula motvilligt mot puttingmattan och... 
...följde instruktionerna, drog efter andan, puttade.... 
...och satte sitt livs första Hole In One! Like a prince. I brevet upptill konstaterar Tim Robert att ”jag misstänker vi kommer att få höra en hel del om den prestationen framöver...” 
Jickens volleytjejer tog en paus i tränandet för att byta ett ord med den blåblodige besökaren.
Prins Edward fick den allra första åländska dräkten som ska användas vid NatWest Island Games på Jersey i sommar.
Prinsen och ålänningarna.
Det blev till och med tid för en snabb intervju. Mannen i grön slips är privatsekreteraren Tim Roberts, en kille med hjärnkoll på allt och alla. 
Innan bussen väntade på utsidan hann prins Edward också byta några meningar med Chris D’Cruz och min egen son Mille som tränade squash under besöket.
Och så var det farväl för denna gång. Prinsen skickade en sista hälsning till alla de idrottare, supportrar, sponsorer etc som ställde upp och gjorde hans Ålandsbesök till ett minne för alltid.

Kommentarer

Populära inlägg