Några minnen från 2016

Tack för i år kära 2016. Du gjorde vad du kunde och ibland räckte det till och ibland inte. För min egen del minns jag olika saker. Jag gick till exempel delvis tillbaka till tidningsbranschen som publisher för Ålands Sjöfart. Shippingen inspirerar mig och är en oerhört viktig del av hela Åland. Dessutom är sjöfarten gränslös vilket passar mig, jag gillar att hålla kontakten med omvärlden och se möjligheter i det obekanta!

Sjöfartsåret 2016 var dessutom väldigt händelserikt och till och med optimistiskt vilket man ser på årsöversikten som kan läsas här.

Andra minnen, trevliga och mindre trevliga, är till exempel följande:
Med dessa rader får jag tacka alla läsare (i januari blir ni över en miljon!) som tagit del av tankarna i denna blogg och önska ett gott slut. Ta det försiktigt med det goda så går vi tillbaka i skarpt läge på måndag igen!


År 2016 var ett år med både berg och dalar, precis som år tenderar vara. Fast skönt att det är över. Gott slut!

Kommentarer

Populära inlägg