Ett samtal om det mesta

Jag liksom många andra här i världen är alldeles för dåliga på att ge beröm när folk gör bra ifrån sig. Vet inte riktigt varför men det är något vi alltid borde tänka på. Därför blev jag väldigt glad över reaktioner över det radiosamtal som jag hade förmånen att hålla tillsammans med Frippe på Steel FM förra veckan. Tror jag aldrig fått lika mycket feedback på en alldeles vanlig intervju. Några exempel:
”Hej du. Jag brukar inte egentligen bry mig om politiska diskussioner på radion men det som du hade att säga i heta stolen med Frippe idag tyckte jag om. Det kändes inte krystat och invant utan rakt och ärligt och jag tyckte det var riktigt bra. Kan nog hända att jag måste se över hur jag röstar nästa val.”
”Hej Jörgen, trevligt att höra dej prata i Steel FM, du är en klok man . Jag brukar tycka politikprat är tråkigt men måste säga att Frippe på St Fm gör det rätt intressant, har lyssnat på fler regeringsmedlemmmar.”

Och så vidare. Jag tackar och bockar och tar åt mig och lovar att själv bli bättre på att säga snälla saker. För om man inte kan det är det precis som Stampe säger i Bambi: ”Då kan man lika bra vara tyst!”

Just det, äras den som äras ska, Frippe Granlund stod för ett mycket proffsigt programledarskap, man fick prata tills man var färdig och ämnena var spänstiga.

På den här länken kan man lyssna till hela programmet.


Tack för värmande ord efter radiopratet i Steel FM. Bilden har jag lånat från Nya Åland.


Kommentarer

Populära inlägg