Ja, jag fortsätter gärna!

”Vilket är ditt viktigaste vallöfte?”

Löd frågan som ställdes på Facebook. Jag svarade ungefär så här:
”Att alltid se ljust på tillvaron och inspirera ålänningarna till att förverkliga sina egna goda idéer.
Den är inte bara ett val- utan ett livslöfte. Jag försöker i precis alla lägen se möjligheterna i framtiden. Det handlar om att hellre leta rätt än fel. Politikerna ska se till att samhället fungerar och därmed skapa utrymme för idéer att växa fram. Så vill jag att även partiet ska fungera.

I dagarna kommer min egen valbroschyr ut. Jag gör den för att jag vill berätta för folk vad jag vill göra. Det känns som rätt nödvändigt om man söker medborgarnas förtroende.

Hur har jag då klarat de gångna fyra åren i förhållande till vad jag lovade i den förra valrörelsen? Döm själv. Så här såg den broschyren ut

Det har varit en helt ny värld att lära känna och nya människor att samarbeta med. Varje dag har varit en upplevelse och jag är glad över att ha fått möjligheten att arbeta i och för Ålands lagting. Jag har gjort så gott jag kan. Vill ni att jag fortsätter så gör jag det gärna. I dag är jag dessutom betydligt mer insatt i de utmaningar som väntar hela Åland. Och jag är beredd att hantera dem.

Några exempel på frågor jag ägnat mig åt i lagtingsjobbet:


Frågor? Ring när som helst: 04573135640.

Valbroschyr år 2015

Kommentarer

Populära inlägg