Grattis Bermuda, flaggan i topp

I dag är det Bermudas nationaldag för att hylla historien och kulturen. Jag instämmer! Bermuda blev i samband med arrangemanget av NatWest Island Games sommaren 2013 och förarbetet en plats som för alltid ska finnas i mitt hjärta. Dess natur, alla människor, alla intryck, all glädje, framtidstro och kreativitet jag hittade där stärker mig inför framtiden.

Om detta har jag skrivit en del tidigare:

När allting började.
Efter avslutningstalet i fjol somras.
Om världens lyckligaste man.
Mötet med Nigel Mansell.

Och så några bilder från tillvaron där borta!

Detta fantastiska gäng i exekutivkommittén har jag förmånen att få leda. Här finns kompetens från hela världen och massor av olika branscher. Den gemensamma nämnaren är tycket för internationellt utbyte och idrott.
På en skakig stream från Mariehamn via Baku lyckades vi i ett konferensrum i Bermudas huvudstad Hamilton se IFK förlora den andra matchen i kvalet till Europa League. Eländig dag. 
Den splitternya poolen där rekorden stod som spön och konkurrensen var hårdare än i de flesta andra sporter i detta öspel.
When i Bermuda, do as the Bermudians. Så här ser munderingen ut som alla använder.
Träffade också på denna elegante gentleman vars uppgift var att tillkännage kungöranden till alla boende i Hamilton. 
Det vars dans och show och uppvisningar.
Kaoset vid windsurfingen var ingenting för nybörjare. Konkurrensen var även här knivskarp.

Tog mig för att testa frisimning en eftermiddag.
Och till sist stängde vi spelen som utgjorde en milstolpe i utvecklandet av International Island Games Association. Det var första gången tävlingarna arrangerades på den här sidan Atlanten.

Kommentarer

Populära inlägg