C håller Åland levande

Det råder bråda tider i mässbranschen. Baltichallen har förvandlats till Ålandsmässan (fast många kallar den fortfarande Köpmannamässan, som den tidigare hette) och företagen har satsat stort på att vara där det händer. Åländsk Center har också en monter och där stod jag i går och mötte både kända och okända vänner. Vi ställde frågor och höll på och timmarna flög som de gör när det är skoj.

Partiarbete går mest ut på att formulera åsikter, ta initiativ, prata med folk och dela med sig erfarenheter. Fast inom Centern sätter vi också stort värde på att tillsammans jobba konkret för allmänhetens bästa. Därför genomförde vi senaste januari den stora julgransinsamlingen i stan och därför ger vi oss varje vår ut för att städa upp Svibybron som ju är navelsträngen mellan Mariehamn och hela västra Åland. Den måste se snygg ut när turistsäsongen är här. (Det där är bra att lägga på minnet om du vill delta i vår lilla frågesport på mässan.)

Passa på och hälsa på oss vid mässan i dag! Deltar du i vår tävling har du möjlighet att vinna en fjärdedels gris från Vestergårds i Lumparland. Dessutom får du lära dig en massa om det Åland vi lever på!
Som partisekreterare i Ålands största parti måste man kunna både ett och annat. Cia Nummelin visar på scen hur det går till att på riktigt hålla hela Åland levande. Fast den här killen var i ärlighetens namn ganska svår att få på benen, han saknade nämligen sådana.
Vi bjöd på godis och ställde trixiga frågor och pratade med folk. Precis som det ska gå till på mässan.
Tom och Anita svarar på frågor om partiet och dess arbete.

Kommentarer

Populära inlägg