Full fart i sandlådan

Någon vid namn ”Anonym” skrev följande på denna blogg i går:

JP, i dagens ÅT återges ytterst kortfattat nyhet om förestående styrelseförändring i ÅAB. En stor nyhet. Du som jobbade o minns det som hände 2003, vore kul helgläsning om dina minnen för nästan 10 år sedan... Annars god helg!”

Hej och tack, försökte också läsa in mig på ärendet men får medge att rapporteringen hittills varit ganska torftig. Kolla här och här. Det är förvisso spännande nyheter som det rapporteras om där hemma.

Eller spännande och spännande. I sista änden är det som vanligt män med upplevd makt som strider om egendom. Exakt hur viktigt det sist och slutligen är för livet som under tiden pågår, vet jag inte. Förmodligen inte så hemskt väsentlig. Men om man skulle drista sig till en åsikt tycker jag man ska ta steget fullt ut och sätta den gamle hövdingen högst på stacken – som ordförande. Om inte för annat vore det rätt mycket humor i det. För det som hände för snart tio år sedan har ingen av de inblandade glömt. Och en hämnd serveras som bekant bäst kall.

I övrigt är det också precis som det alltid varit att en bild säger mer än tusen ord...
Kampen om vem som ska bestämma i styrelserummet går vidare.
Och med det drar jag ut på nya äventyr tillsammans med vännerna på Gotland! Ha en fin söndag och en bra arbetsvecka. I morgon tar vi nya tag igen!

Kommentarer

Populära inlägg