Nu börjar sista året

Det har varit tre närmast ofattbart inspirerande och lärorika år i Ålands lagting. Jag valdes in hösten år 2011 och blev senare ordförande i bland annat finans- och näringsutskottet. Dagarna, veckorna, månaderna och åren har gått snabbt. Arbetet med att skapa ett Åland som våra barn och deras ska kunna leva i och njuta av har varit utmanande men framåtblickande.

Jag känner tacksamhet för att ha fått möjligheten att vara med i allt detta som hänt och vill alldeles särskilt hylla min lagtingsgrupp där kompetensen, erfarenheten, nyfikenheten och känslan för hela Åland alltid varit närvarande. Två gånger tidigare har jag varit med då Ålands lagting tagit ny sats inför ett nytt politiskt år.


Nu börjar sista året för det här lagtinget och jag ser fram mot det, en spännande valrörelse och fortsatta försök att göra ett fantastiskt Åland ännu bättre! Ha en fin arbetsvecka.

En vardag i lagtinget kan se ut till exempel så här. Bilden har jag lånat från Nya Åland.

Kommentarer

Populära inlägg