Skönheten runtom oss

Åland är den här tiden på året, och annars med för den delen, alldeles extra vackert. Det gäller bara att hålla ögonen öppna och på riktigt se allt som finns att se. Jag roar mig själv med tidiga morgonpromenader och kan då, befriad från bilar och folk, strosa runt i vår lilla stad och hitta guldkornen i vardagen.

Sommar är ju som bekant alltid sommar men faktum är att det finns gott om skönhet att betrakta även på vintern. Ha en fin fredag och en fantastisk helg! Ses på torget.

Svibyfloden är både spännande och vacker samtidigt. 
Finns det något lika lovande som en fin skogsstig. Enda sättet att få reda på vart den leder är att med ett steg före det andra ta reda på det själv.
Om ingen hörde detta träd falla, har ljudet i så fall överhuvudtaget uppstått? Sådana frågor kan man fundera på under ensamma promenader.
På varsin sida av Svibybron finns ett svanpar. Det ena paret fick åtta ungar medan det andra bara fick två som just nu lever. Orättvisan är stor även i djurvärlden. 
De gula fälten som finns lite här och var just nu sätter fart på vilken gråmulen dag som helst.
Mina kompisar på morgnarna. 
Nova, pudeln som jag upptäcker vardagen med.
När lammen tystnar på åländska. Fast det gör de bara på stillbild. I själva verket var det ett himla liv just denna morgon.

Kommentarer

Populära inlägg