Äntligen överraskad igen

Jag är sedan Anno Dazumal (uråldrigheten) Appleanvändare. Man kunde kanske beskriva det som missbrukare. Jag har haft Mac sedan de inte var stort mycket mer än en liten låda. Hur som. Nu har min splitternya iPhone 5 pajat. Det är första gången jag drabbats av laggande produkter från Apple och det var till en början otroligt irriterande. Nåväl. Telefonen är på garantireparation som lär ska ta tre veckor, vilket är alldeles uppåt väggarna för länge. Apple ska nog inte hålla på lalla för mycket med sånt där om man vill fortsätta vara världsledare.

I väntan på att luren ska komma tillbaka har jag återupplivat en gammal Nokia men har inte lyckats föra med mig mina nummer och namn. Jag är alltså i telefonisk bemärkelse nyfödd och har upptäckt något jag inte tidigare känt till att jag saknat. I iPhonen kunde man se namn och bild på den som ringde. Nu har jag inte en aning. Varje samtal är en överraskning, varje ringning en signal från det okända. Jag är på obruten mark och älskar varje sekund. Tänker tillbaka på hur det var förr när telefonen ringde och man faktiskt inte ens i teorin visste vem som fanns i andra ändan. Inser nu också att jag saknar busringningarna till okända och mycket mer. Ska nog ta mig en funderare på om inte detta egentligen är framtiden. I en förutsägbar värld är det överraskningarna som är hårdvaluta.


Se själva, så här glad blir man av att svara i telefon utan att på förhand veta vem som ringer!
Så här såg den första Macen ut som jag hade.

Kommentarer

Populära inlägg