söndag 17 mars 2013

Så bär det hemåt igen

Tack för denna gång Färöarna. Det har varit inspirerande och fruktbart att mötas. Nu återstår hemresan och i morgon börjar allvaret igen. Som det verkar väntar en intensiv vecka. Precis som det ska vara. Ha en skön söndag så ses vi senare.

Tillsammans med dessa öspelsentusiaster har jag tillbringat de senaste dagarna. Från vänster Kay Batty (Isle of Man), Anu Vares (Ösel), Gillian Christian (Isle of Man), Carl Clinton (Jersey), James Johnston (Shetland), Sølvi Reinhardt Hansen (Färöarna), Paul Scope (Bermuda) och Andy Varnom (Isle of Man).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med hopp om förbättring

Jag betraktar mig inte som en blivande gnällgubbe som klagar över skräp på gatan. Hellre plockar jag upp det själv. Inte tycker jag hellre d...