Några minnen från bokmässan

Det har varit några intensiva dagar som passerat. Bokmässan i Göteborg var ett gytter som sent ska glömmas. Här fanns folk av alla sorter och storlekar med i stort sett en gemensam nämnare, bokstäver och berättelser. Det är alltså verkliga människor som träffas för att mötas kring en fantasivärld. Som fenomen betraktat skulle det säkert finnas ganska mycket för beteendevetarna att forska kring just det. Jaja, skoj var det och trångt var det. Här är några bilder från västkusten, staden där regnet aldrig slutar fall. (Lite som Åland denna höst.)

Böcker och bokstäver och hyllor och prat och författare och säljare och seminarier och berättelser och tankar och åsikter och ett myller som saknas motstycke.
Författaren Christian Wass berättar i boken Invalido om hur hans liv förändrades efetr ett hopp i för grunt vatten. Berättelsen är hjärtslitande och hoppfull samtidigt. Christian är en överlevare och inspiratör av stora mått och har därmed mycket att lära oss andra.
Det här är bara en bråkdel av alla som var på plats.
Bodde nära Ålandsbanken och blev lite bekymrad av skylten. Hoppas verkligen inte ljuset är på väg att slockna.
Detta är en typisk göteborgsk stadsbuss. På räls. Och absolut inte gratis. Här liksom på andra civiliserade orter i världen förväntas folk betala för att ta sig fram dit man vill.
Intresset för den bok vi skrivit är stort och frågorna många. Ju närmare vi kommer 2016 dyker den avgörande frågan upp allt oftare. Kommer ”Gryningspyromanen” att sluta anlägga bränder? Tyvärr tror vi inte det. Här kan du beställa boken om du bor på Åland. Här finns den för andra.
Kom och köp! Det räcker inte bara att randa ner text i välordnade rader. Det ska säljas också. En nyttig erfarenhet och oerhört stimulerande att möta läsare och höra deras åsikter. Här kan man läsa mer om vad folk tycker om boken.

Kommentarer

Populära inlägg