Special i dag! Bildextra!

Hade för avsikt att dokumentera gårdagen i bilder. Sådant är tydligen väldigt ovanligt för bloggare, varför jag tänkte att, vad tusan, klart ni ska ha bilder! Fast sedan visade det sig att det var lättare tänkt än ordnat, som det heter. Det blev nästan som vanligt i ett vuxet liv. Allt handlar om före och efter jul. Resten är bara nyanser.

I går blev det alltså en bild från morgonpromenaden och en från kvällssittningen i kontoret.

Klockan 06.30 i Sviby. Ska man vara ute den här tiden gäller det att ha något stort, svart och lurvigt att luta sig mot. Och två rätt av tre är väl helt okej...

Men där tog likheterna med livet som vuxen slut. Däremellan var absolut inte bara nyanser utan massor med såväl inspirerande som konkreta möten. Av alla arbeten och uppdrag jag haft genom åren, vilket börjar bli rätt många, har jag mycket sällan stött på samma kunskap och engagemang och vilja som inom ramen för FNU; Finans- och näringsutskottet i lagtinget. Det är med stor stolthet jag försöker leda diskussionerna där. De är både intressanta och konstruktiva. Längtar redan till nästa möte och alla nya kolleger och vänner!

Klockan 23.30 på kvällen. Har ett litet projekt som än så länge är utspritt över hela kontoret men som så småningom ska bli något väldigt hett!

Kommentarer

 1. Spännande JP! Är det månne en bok på kommande?
  Trevlig onsdag!

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma. Jepp, en bok är på kommande!

  SvaraRadera
 3. Boken:messa fjärrstyrt i Mars-planeten?

  SvaraRadera
 4. Njae, den tiden är förbi. Det här blir nåt mer spännande!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg