Öspelens nya vänner

Bland alla gamla och nya vänner som jag träffade i samband med årets öspel var fyra killar från Mersea bland de mest oväntade. De bor på fasta England och har egentligen ingen självklar koppling till någon av öarna i öspelsfamiljen men adopterade Ynys Mon och följde dem slaviskt under den intensiva NatWest Island Games-veckan. Jag hade turen att träffa på dem under avslutningsfesten och ser redan fram mot att se dem igen på Gotland!

Öspelen är möten mellan människor med olika kulturer, bakgrund, sport, geografisk härkomst och mycket mer. Många pratar olika språk men ännu fler säger samma saker och därför blir det skoj!

De finns på Twitter och har en helt egen blogg om sin resa. Läs!

Min egen Twitter kan man följa här om man vill.

Jag och mina nya kompisar. Här berättar de själva om sina intryck från själva öspelen.

Kommentarer

Populära inlägg