Tårtkalaset i Vikingahallen


Efter den stora matchen blev det tårtkalas och en massa snälla ord uppe i Vikingahallens cafeteria. Med detta lägger jag femtioårsdagen till handlingarna och tackar alla inblandade för att ha gjort en speciell dag till en oförglömlig händelse. Särskilt tack till hustru Helena som tog bilderna och styrde upp tårtkalaset!

Utöver dessa som är med på bilderna var det många, många andra som kom och hejade och gjorde matchen mer levande. Tack till alla.
Kicki Larsson-Hambrudd och Annika Hambrudd var bland de första som anlände.
Jag vet, tårtorna var på bild redan i går men de är (var) av den kalibern att de borde visas hela tiden!
Herbert och Bodil Karlsson öppnade stora famnen. Herbert är förresten en av dem som jobbar ideellt med Matbanken, heder åt sådant! 
Kenneth Nordberg var med på ett hörn på den tiden det begav sig men var då för ung för att på riktigt ingå i laget. Det tog han igen senare då han blev en mycket skicklig passare och en del i JIK:s senare framgångar. I dag är han en av de många driftiga åländska sjömän som jobbar utomlands för den internationella oljeindustrin.
Ida Wiklöf till vänster har jag själv tränat i volleyboll för några år sedan. I dag satsar Ida på att ta en plats i laget som spelar NatWest Island Games på Jersey i sommar. Mamma Susanne ”Picku” Fagerlund hörde till IFK när tiderna var yngre och lokalderbyna levde gott.
Vi hade satt fram alla stolar som fanns i Vikingahallen men ändå var det svårt att hitta sittplatser till alla. Ett lyxproblem!
Trängsel i dörren är goda nyheter för alla festarrangörer!
Mia Svenblad och Per-Åke Henriksson var två av alla som hjälpte till med serveringen. Tack till er!
Vikingahallens cafeteria är en perfekt plats för sammankomster. Öppet och stort och litet samtidigt!
Vännerna från partiet passade på att fika! Från vänster Roger Slotte, Harry Jansson, Runar Karlsson, Tobben Eliasson och Britt Lundberg.
Lovis Henriksson har en bit kvar till femtio år och insåg att detta skulle aldrig gå bra utan lite hjälp från yngre. Därför ryckte hon in i köksregionerna. Snyggt jobbat Lovis som även har ett förflutet som gymnast vid NatWest Island Games på Bermuda sommaren år 2013. Inkommande sommar siktar hon på att tävla på Ynys Môn som hör till Wales.
Anna d’Cruz och Mia Svenblad redo för nya uppdrag!
Trivsamt och mysigt blev det att sitta i cafeterian.
Morbror Paul Gäddnäs kom med ett fint kort......som såg ut ungefär så här. Till vänster moster Kerstin och till höger svägerskan Annika.
Ville Henriksson deltog också i kalasandet, både framför och bakom serveringsdisken.
Tove Erikslund-Henriksson kom med tårtor och flit och inte nog med det. Även dottern Lovis följde med. Tack för er hjälp och de av smak sprängfyllda tårtorna. Har ni läge ska ni anmäla er till eventet New Nordic Lifestyle den 12 mars. Tove ska under rubriken ”Jag kan, jag vill, jag vågar” berätta hur man får ett roligare liv. Det vill ni inte missa, Tove gör ingen besviken. För något år sedan fick hon till och med republikens president Tarja Halonen att dansa till Shakira!
Hannes Parkkinen, till vänster, kom för att se pappa Lasse spela i den första derbymatchen på tjugofyra år. Mamma Siv var nog ganska lättad efteråt att ingen skadades.
Ung, yngre, yngst. Vem som är vad ska jag låta bli att ge mig in på men från vänster runt detta bord har vi vännerna Gunnel Lundberg, Ann-Lis Wickström, Kine Wikstrand, Tara Bamberg och Tazmin Bland. 
Från höger Anki Jansson, Carina Fellman, Maria Malmberg, Jan Malmberg och Camilla Norrgrann. 
Familjen Polviander kom för att kolla in toppvolley. I mitten pappa Mats (som även agerade poängräknare i prestigematchen) med dottern Tilde och mamma Ann-Sofie. 
Maria och Daniel Eriksson kom med sonen Alex och ett fantastiskt gudingfoto som Daniel tagit. Med Daniel jobbade jag i många år på Ålandstidningen och han hör fortfarande till Ålands absolut främsta fotografer. Tillsammans har vi båda och ofta och djupt saknat vår kompis Sebba som gick bort alldeles för tidigt.
Robyn och Anna d’Cruz håller ordning på gästerna.
Vid det brittiska bordet satt för en stund James och Margareth Johnston samt Chris d’Cruz.
Här ser det ut som mor Christina förklarar något viktigt för sonen Marcus. När hon själv fyllde år häromåret slutade hela familjen i London på Chelsea Flower Show!
Kusin Johan Carlsson med hustru Sandra.
Här ser det möjligen ut som om jag berättar om matchbollen för från vänster Peter Björkén, Erica Sjöström och Marie Löfström. Antagligen är berättelsen rätt överdriven, om jag känner mig själv rätt.
Brorsdottern Kelsey Pettersson var snyggast av alla i håret denna dag!

Kommentarer

Populära inlägg