måndag 19 januari 2015

1.500 till Matbanken

Och så är vardagen tillbaka, som det heter. Den gångna helgen är en av de mest minnesvärda jag någonsin varit med om, jag återkommer till mer exakt vad som hände. I dag är det plenum och business as usual. Jag kommer dock att göra mig ärende till Rädda barnens kansli och överlämna resultatet av det frivilliga inträdet som vi tog i Vikingahallen i lördags. Det blev sammanlagt drygt 1.500 euro vilket överlämnas till en fantastisk organisation.

Jag återkommer kring resten. Ha en skön måndag och en produktiv vecka!
Det frivilliga inträdet till lördagens volleymatch resulterade i 1.500 euro till Rädda barnens matbank.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

100 dagar kvar – jag är redo

I dag är det 100 dagar kvar till höstens lagtingsval och jag står till förfogande, starkare och helare än någonsin. Från att ha varit en nov...