lördag 2 april 2016

Hälsningar från Helsingfors

Vaknar i huvudstaden och känslan är bra. Uppemot etthundrafemtio supportrar och ett fotbollslag ska i dag visa vem som bestämmer i Finland. Det är härligt att se bredden som finns ombord, här är studerande, pensionärer, direktörer, jurister, politiker och hederligt folk. Atmosfären är fantastisk och om några timmar återvänder vi till Åland med tre poäng i bagaget!

Hur kan jag veta det? För att jag pratade och intervjuade lagkaptenen Jani Lyyski häromdagen och fann stöd i hans lugn. Läs hela storyn här. IFK är bättre förberedda än HJK och i dag ska första ligasegern komma i Helsingfors!

Forza.
I dag är det ligapremiär!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med hopp om förbättring

Jag betraktar mig inte som en blivande gnällgubbe som klagar över skräp på gatan. Hellre plockar jag upp det själv. Inte tycker jag hellre d...