Minnen från Jersey 2015

Jodå, det är dags att gå vidare och lägga NatWest Island Games (öspelen) 2015 i minnenas arkiv. Fast det kan dröja lite. Det var så mycket som var så roligt att det är svårt att släppa.

Här kan man se en fin sammanfattning om öspelen på Jersey (är man intresserad av dialektal engelska ska man gå till sjuttonde minuten...) Här är en annan intervju med mig själv om dåtiden, nutiden och framtiden, inspelad för Isle of Man. På den officiella hemsidan kan man också läsa lite mer om spelen och framtiden.

Några andra länkar om den stora idrottsfesten:

Det stora talet till Jersey och alla idrottare.
Årsmötet då de tjugofyra medlemsöarna beslöt att jag får fortsätta göra detta ytterligare fyra år.
Talet till medlemsöarna.
Några bilder från dagarna som gick.
De sista orden till alla inblandade.
Tack till alla ålänningar. De tävlande gjorde storartade insatser.

Bilden på kontraktet som gör öspelen på Gotland år 2017 till NatWest Island Games. Från vänster Lars Samuelsson (ordförande i Gotlands organisationskommitté), Jörgen Pettersson (IIGA), Steve Camm (NatWest) samt Gillian Christian, juridisk rådgivare till IIGA.
Film från öppningsceremonin i Youtube

Fyrverkeriet!


Så här såg det ut när öspelen på Jersey avslutades. Oförglömliga scener. 
Snygg logo!
Från Isle of Man kom de för att göra en intervju och sådana ska man alltid säga ja till! Så här blev det. 
Så här ser den nya exekutivkommittén och delar av Gotlands organisationskommitté ut. Själv leder jag den IIGA ytterligare fyra år och står också bakom kameran. Från vänster: Lars Samuelsson, Susanne Appelgren, Paul Scope, Anu Vares, Andy Varnom, James Johnston, Andrew Inkster, Frank Vaughan, Per Wallstedt, Jerry Whitsey och Gillian Christian.
Det är inte varje dag som det går direktflyg mellan Jersey och Mariehamn.
På hemvägen med Rosella blev det musikfrågesport med Patrik Putte Häggblom där jag tyvärr förlorade mot Peter Wiklöf som sedan inte riktigt räckte ända fram i utslagstävlingen (han står längst till vänster).
Kobba Klintar i all dess prakt.
Från Mersea till Jersey tog sig ett gäng grabbar. Du kan läsa allt om deras äventyr här.

Kommentarer

Populära inlägg