Festliga sommarminnen

Denna sommar är inget undantag. Festerna har avlöst varandra och alla gjort sitt till en fantastisk semester som ännu har en dryg vecka kvar innan den läggs till de så kallade handlingarna. Då väntar nya och gamla och inspirerande utmaningar. Men först en liten tillbakablick i bildform!

När Lotta och Johan Nordberg firade tjugofem års bröllopsdag gick det vilt till. Här testar vi hur många som ryms i stora vita säckar. Svar: för många. 
Hemfärden gick över ett plittplatt hav där vi till sist möttes av Silja Line i Mariehamn. 
Sedan blev det en överraskningsfest för Dan Mikkola som i december ska fylla femtio. På bilden är det systern Eva Mikkola-Karlström som hyllar brorsan... 
...som svarade och berättade mer om företaget Godby Shipping som nyligen tog hem ett storkontrakt med sjöfartsgiganten Stena. 
Så här ser syskonen ut på närmare håll. De driver inte bara ett framgångsrikt rederi. De håller dessutom i trådarna för det som blivit Finlands viktigaste sjöfartsmöte; Sjöfartens dag på Åland. 
Sedan fortsatte en helt annan fest ombord på Pommern, en festplats som slår de flesta andra. 
På plats fanns bland andra fotografen Therese Andersson som förenade nytta med nöje. Hon fotograferade och firade...
...Sverker Skogberg som bjöd på ett storstilat kalas för att fira sina första femtio år. Han är den med IFK-tröjan. Från vänster Jannick Svahnström, Robert Söderdahl och till höger Cati Gahmberg.

Kommentarer

Populära inlägg