Dags att ta tre poäng

Matchdag! FF Jaro kommer på besök till Wiklöf Holding Arena i kväll och tvingas återvända hem med lika poäng som de hade när de kom, alltså noll. Hoppas alltså jag.

Mariehamn och Åland är i just nu glödhett i precis alla avseenden. Festerna avlöser varandra och det finns inte ett ledigt hotellrum i stan. På Rockoff står artisterna i kö och det finns inte en tyst knut i staden. Det är härliga tider!

Mötet mellan IFK Mariehamn och FF Jaro i kväll är ett klassiskt svenskderby i den finländska fotbollsligan. IFK har klarat sig bättre än Jaro i år men Jaro anländer till Mariehamn med två raka segrar och ett gott självförtroende. Det har IFK också varför det är fotbollsfest att vänta. Vännen Göran Djupsund som inte bara är en stjärna när det gäller politiska analyser utan också kan sin fotboll tror på IFK och det gör jag med. Här kan man läsa professorns egna ord om kvällens match.

Häng med på match i kväll och upplev all den spänning som vi andra som följer IFK får göra. Så här gick det till exempel till i fjol. Och här är en text om när IFK slog Jaro i en tidigare drabbning.

Årets lagbild. Detta IFK ligger just nu femma i ligan och har bara tre poäng till tredjeplatsen.

Kommentarer

Populära inlägg