Hej Jersey, kul att ses igen

Allt som krävs för att ta sig från Mariehamn till Jersey är några flygplan. Sedan är det klart. Anlände sent i går kväll till Jersey och dess huvudstad St. Helier. Jag har fantastiska minnen från just Jersey. Här blev jag vald in i öspelens exekutivkommitté år 1997 och här finns fortfarande en uppsjö med vänner.

Nästa sommar kommer NatWest Island Games att arrangeras under former som klart överträffar det vi hittills sett. I dag blir det rundtur bland anläggningar och hotell och mycket annat. Can’t wait, som de säger här. Jersey har varit föremål för tidigare bloggar också.

Som till exempel kring deras tradition att servera statsöverhuvudet (läs drottning Elisabeth) en gräsand på ett silverfat. Eller deras sätt att betrakta den egna mejeriindustrin. Och, så klart, några ord om denna resa.
Man är ju trots allt bara en pojke innerst inne och tycker därför det är väldigt coolt att använda wifi högt uppe i luften. Bra Gjort Norwegian!
Och living on the edge är det kanske men en bild på Jersey från skyn är ett måste!
Kan inte bestämma mig om det är bra marknadsföring eller inte när en advokatbyrå hälsar välkommen till Jersey. Annorlunda är det åtminstone. 
Hur man vet att väskan blev lite för tung? Kanske när personalen förser den med en lapp och beskriver väskan som en ”Mixed-All Container”?

Kommentarer

Populära inlägg