Hejdå Åland, för ett tag

Genom att resa får man se och lära och inse att Åland kanske inte är det världscentrum man ibland får för sig... De följande åtta dagarna tillbringar jag på resande fot. Stockholm, London, Jersey, London, Reykjavik, Akureyri och sedan hela vägen tillbaka står på programmet. Det blir öspelsmöten och förberedelser för NatWest Island Games 2015 på Jersey; massor av vänner och slutligen debut i Nordiska rådet på Island.

Mina förväntningar är höga och nyfikenheten stor. Dels på hur Jersey ser ut nuförtiden, även om det inte är så länge sedan jag var där, men mest på Island som är en än så länge helt oupptäckt plats för mig. Häng med.

Ha en fin onsdag, kämpa på därhemma, är snart tillbaka!

Det här segelflygplanet i Mariehamns flygplats gör att min fantasi skenar. Tänk att de förr faktiskt och på riktigt drog upp detta träplan i luften med hjälp av bilar på Slemmerns is. Det är inte säkert att jag skulle vilja sitta i då...
Hejdå Mariehamn, fler bilder än så här vågade jag inte ta. Vill ju inte vara den som får planet att störta.
Hej Stockholm! Jag är väl antagligen barnslig men det är fortfarande och varje gång lika skoj att lyfta klockan 17.00 och landa klockan 16.20. Back to the past!

Kommentarer

Populära inlägg