Från Tyskland och norrut

Guten Morgen, har jag sagt de fyra senaste morgnarna. Och några till ganska stolpiga tyska fraser. En gång kunde jag tyska hjälpligt men bristande praktiska övningar har slipat bort flytet.

Platsen för har varit Heiligenhafen i norra Tyskland, ett paradis att fira påskhelgen på. I dag är det tillräckligt med min rätt amatöriska tyska då färden bär hemåt och norrut igen! Fylld med minnen och massor av god mat. Tyskland är ett fantastiskt land att vistas i i lagom doser.

Under tiden som jag dundrar upp genom Sverige rekommenderar jag varmt några ord om en av mina gamla idoler, Den Röde Baronen! Han föddes just i dag, fast för ett tag sedan.

Så här ungefär ser Heiligenhafen ut från ovan, här flög en gång Den Röde Baronen i sin jakt på fiender.

Kommentarer

Populära inlägg