Den som reser kan se

Jodå, är framme på Bermuda för att i morgon lördag sätta igång de femtonde öspelen, NatWest Island Games. Det ska bli spännande och inspirerande. Nästan ingenting går upp mot att se tusentals förväntansfulla och lätt nervösa idrottskvinnor och -män gå i parad tillsammans. Vägen hit är lång, om man bor på Åland. Men den saknar absolut inte innehåll. Resor gör ju sällan det. Häng med och ha en fin helg!

When in Bermuda, do as the Bermudians!
London kan se ut så här också från ovan. Det gäller bara att se åt rätt håll! 
Från hotellet där jag bodde på Arlanda innan avresan till London var det denna pjäs som låg utanför.  Jag vill minnas att när man i tiderna just hade byggt den blev flygledarna som jobbade där sjösjuka på grund av gungningarna. Fast det kanske bara var en skröna.
Boken om den svenska Gryningspyromanen finns numera också att köpa som pocket på till exempel Arlandas flygplats. 
Sådana här ska man se upp med. Det står att man får Free Cash, men det stämmer inte. De tar pengarna från kontot... 
Det säger inte så lite om ett evenemang när man får egen incheckningsdisk hos British Airways!
Kontoret de närmaste dagarna.
Min kompis Bermie, han är svårt halt på två ben men verkar annars rätt okej. Det är en snel katt.
Så här ser exekutivkommittén ut för International Island Games Association. Från vänster Carl Clinton (Jersey), Andy Varnom (Isle of Man), Bob McGinnigle (Jersey), James Johnston (Shetland), Jörgen Pettersson (Åland), Kay Batty (Isle of Man), Anu Vares (Saaremaa), John Lindon (Isle of Man) och Paul Scope (Bermuda).
Alla sätt är bra utom de tråkiga men nog kände ganska kufiskt att sitta i Hamilton, Bermuda och se sitt kära IFK Mariehamn spela hemma på Wiklöf Holding Arena mot FC Inter Baku via en datastream som först passerar Azerbadzjan! Nya tider. Trist resultat (0-2) men bra kämpat!
Framme på Bermuda har det också blivit några snabba turer till National Sports Centre där de flesta sporterna äger rum. Här är till exempel beachvolleyplan.
Arrangörerna har spänt upp stora paviljonger där de tävlande ska kunna söka skydd från den starka solen. Trettio grader är inte ovanligt och det är varmt!
Inför årets NatWest Island Games har arangörerna byggt en splitterny femtio meters utomhuspool. 
Note to self. Bland alla jobb som finns att välja bland här i världen är asfaltsläggare i Bermuda kanske det allra hetaste!Kommentarer

Populära inlägg