Grönt är alltid skönt

Jahaja, det blev bara 0-0 i gårdagens hemmamatch mellan IFK Mariehamn och FF Jaro. Normalt sett är 0-0 matcher inte så mycket att skriva hem om men gårdagens match var ändå laddad. Och hade det inte varit för målvaktsstjärnan Peter Enckelmanns straffräddning kunde matchen slutat helt annorlunda.

I går fortsatte försäljningen av biljetter till torsdagens Europa Leaguekval mot FC Inter Baku i Wiklöf Holding Arena. Det blir IFK:s hittills viktigaste match alla kategorier. Den är inte bara sportsligt värdefull utan även ekonomiskt vital. Dessutom handlar det om att visa att det goda i sista ändan vinner över det brutala. Att driva proffsklubbar är svårare än många tror och det krävs mycket pengar för att hållas kvar i toppen. Biljetterna går åt i en strid ström och det är inte många kvar nu. Min rekommendation är därför att, om man verkligen vill se matchen, bege sig till IFK-kontoret på WHA mellan 12 och 16 i dag. När torsdagen är här, vill man INTE stå utanför.

Ha en fin arbets-/semestervecka (stryk det som inte stämmer)!

Inför Europa League-matchen finns det såväl halsdukar som t-skjortor vilka båda är väldigt snygga! Passa på att skaffa ett eget minne av torsdagens match, IFK:s hittills viktigaste. Grejerna säljer bra, vilket är bevisat av att inte ens mannen på bilden lyckades skrämma bort kunderna!

Kommentarer

Populära inlägg