IFK, nu kör vi igen

Inget är som minuterna före match. Skriver detta med tio minuter kvar innan IFK inleder matchen mot VPS. Det är en mer spännande match än vanligt då IFK på sju matcher aldrig lyckats slå VPS på Wiklöf Holding Arena. Fem förluster och två oavgjorda är det inte särskilt smickrande resultatet. Det är också första gången Sebastian Strandvall är tillbaka mot IFK efter sin sejour i Mariehamn. I dag är han kapten för sitt VPS och är duktig på Twitter!

Träffade som alltid Keegan före matchen och slog fast att IFK alltså är två i ligan just nu! Om vi vinner kvällens drabbning och om FC Inter och FC Honka förlorar sina matcher... Sådan är fotbollen till sin natur. Före matchen finns alla möjligheter, efter ibland bara förklaringar. I fjol var situationen i det närmaste identisk.

Nu kör vi! Vädergudarna är på sitt bästa humör, solen vräker ner, planen är jämn varför förhoppningen i dag är att få se en välspelad match. De flesta nyckelspelare är på benen och revanschlustan kännbar.


Bara minuter kvar till match. När detta är över ska vi vara två i ligan. Kanske... Ja, bilden är spegelvänd, har ingen aning om varför.

Kommentarer

  1. Vad står det på killarnas skjortor?

    SvaraRadera
  2. TRYGGHETVÅRT MÅL. En sponsorgrej med de åländska försäkringsbolagen Alandia och Ömsen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg