fredag 29 augusti 2014

Snabba ord från Twitter

I samband med den stora BSPC-konferensen som nu är över roade jag mig med att skicka ut snabba rapporter på Twitter. Det är skoj och utmanande att sammanfatta komplicerade skeenden på 140 tecken. För mig har Twitter allt mer blivit en nyhetskanal som ger mig de senaste först. Här finns världsnyheter och lokala nyheter och ofta rätt elegant presenterat. Haka gärna på som följare!

Twitter har jag skrivit om tidigare. Här när det blev Twitterrace om Åland som Nordens smakhjärta. Här när det handlade om skojiga citat och här om fantastiska bilder

Ha en fin helg, på måndag möts det självstyrda Åland i form av Ålands lagting igen!

Twitter är en lustig uppfinning som ger dig de senaste nyheterna först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Centerns linje vann i staden

Med hjälp av skatter finansierar vi all samhällsservice. Skatter är nödvändiga för att vi ska känna stolthet över våra gemensamma egendomar....