Fram med rätta virket

I kväll är det dags att leta fram det rätta virket, inte det sura och oanvändbara. IFK har haft några skakiga matcher bakom sig i årets Veikkausliiga. Dessa är det dags att ruska av sig och på nytt se framåt. Det har hänt förut och det kommer att hända igen. Fotbollens värld är inte rättvis, tror ni mig inte så fråga de regerande världsmästarna i Spanien vad de anser i frågan efter debaclet mot Holland häromkvällen...

Nu gäller framtiden och insikten att bara riktiga supportrar hjälper, inte stjälper. Vi har vårt kära IFK att tacka för mycket. Glöm inte bort det mod och den styrka som laget visat tidigare. Glöm inte bort alla de fantastiska fotbollsstunder laget bjudit på. Det kanske ser trögt ut nu men det vänder till det bättre igen. Vi ses på matchen i kväll då FF Jaro kommer på besök. Matchstart: 18.30. 


I kväll gäller det för alla att göra det rätta, spelarna på plan och vi andra på läktaren. Det som har varit är borta men framtiden finns som vanligt alltid kvar!
Och hur skoj det är med fotboll illustreras bättre än någon annanstans i den här videon! Ja, den är kommersiell och kanske just därför så intagande.

Kommentarer

Populära inlägg