Sköna maj välkommen

Arbetets dag ska såklart gå i arbetets tecken! Men det skadar ju inte att ägna en liten stund åt tankar från gårdagen. För det hjälps inte, det är när människor möts som det blir verkstad. Det är inte från djupet av den egna fåtöljen vi bygger tillväxt eller skapar framtid. Hoppas ni haft en bra onsdag och ser fram mot torsdagen. För snart är det ju helg igen och nästa vecka är Kristi flygare och HJK ska få på nöten i Helsingfors!


Årets braständare var Simone d’Cruz som fyller åtta år i morgon!
Så här såg spektaklet ut från bryggan.

Lugnet före eldstormen. Årets hög var den kanske största hittills. 
Här börjar det ta sig, som mordbrännaren, brukar säga!
Katalysatorerna hade fått ledigt just denna kväll...
Kraften i elden är inte att leka med. Den får mig också att minnas en av mina gamla chefer som hyste en fascination för eldslågor. Jag har nog en släng av samma jag med.
Mitt i allt kom regnbågen på besök. Faktiskt en av de mest perfekta regnbågar jag någonsin sett.
Korvgrillarna är köpta från gamla Algots Varv och hörde till de allra sista leveranserna från det numera nerlagda varvet.
Den stora högen en och en halv timme senare...
...och en liten stund efter det.

Kommentarer

  1. lite svårt att se texten överallt, tycker du inte de oxå!

    SvaraRadera
  2. Nja, vet inte riktigt vad du avser. Är det själva layouten. Jag tar gärna emot tips, allt för att det ska bli så lättläst som möjligt. Det här med webdesign är ingen promenad i parken, har jag märkt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg