Tack för alla grattis

Oj vilken födelsedag det blev! Jag är överväldigad av alla grattis och alla lyckönskningar som strömmat in på Facebook, Twitter, LinkedIn och så vidare. Ni är alla fantastiska och jag tackar och bockar!

Något större firande blev det inte denna gång. Den festen togs om hand i fjol och blev minnen som stannar för alltid. I dag har vi istället kört julgranar för brinnkära livet. Det var kallt och snöigt men som vanligt mycket uppmuntrande. Stadsborna uppskattar det vanliga, hederliga och frivilliga talkoarbetet. Vi hade skoj även i år vilket syns på bilderna nertill.

Så här gick det förresten till i fjol!

Ha en skön söndagskväll och en bra arbetsvecka.


De här granarna ska bli gäddbon i vår. Initiativtagarna David Ståhlman och Lukas ”Fiskarboden” Sandberg ska se till att de blir sänkta på någon lämplig plats.
Grangeneral Bjarne Blomster lajnar upp årets graninsats. I bakgrunden några av grabbarna från sportfiskeklubben som deltog i graninsamlingen. 
Tage Eriksson var en av de som ställde upp med traktor och släp.
Jenny Schuhmeister, Annika Hambrudd och Cia Numelin på det än så länge tomma traktorflaket. De rensade hela Solberget, Hindersböle och mer.
Michelle Grönlund och Jill Fredrickson är redo, starka och har utvecklat ett osvikligt sinne för att hitta uttjänta julgranar. De fick till och med hjälpa till att bort granarna från vidhängande julgransfötter. 
Böge Holmberg burkar åt Jan Salmén. Ostoppbara är bara förnamnet.
Edgar Kalm in action.
Alla medel är tillåtna när det gäller att ta vara på gamla granar.
Och aldrig smakar korven lika bra som efter några timmars granletande.

Kommentarer

Populära inlägg