Några dagar i Malmö

Det finns inget som går upp mot att utmana sin egen bekvämlighet.  Känslan av att gå utanför den egna ”comfort zonen” slår faktiskt det mesta här i livet. I veckan som gick hade jag förmånen att göra det på nytt då jag stod på scen på Malmömässan för att hålla föredrag om Gryningspyromanen i Skåne. Jag kan historien och jag vet hur man pratar men det är ändå nervöst att inför människor man aldrig tidigare mött försöka presentera en berättelse som lämnar ett avtryck. Trots att jag gjort det flera gånger tidigare är det lika nervöst varje gång. Och uppfriskande!

Några länkar kring samma tema:

Första föredraget om boken.
Leif GW Persson tog hjälp av boken i Veckans brott.
En tidigare tripp till Skåne.
Om brott och straff och bränder.

Killen ser i vart fall medryckande ut!
En mycket trevlig frilansjournalist som jag tyvärr aldrig fick namnet på. 
Framför mässprogrammet.
Svårt att få alla som lyssnade på en och samma bild. Det blev hur som helst väldigt bra samtal mellan mig och publiken.

Kommentarer

Populära inlägg