Bildextra från nyhetsfabriken

Så var det gjort, en dag i nyhetsfabriken på TV4 i Stockholm. Hämtning med taxi 06.20. Färd till TV-huset, direkt till sminket, ner och äta frukost, sedan till studion. Whambam thank you ma'm, allt på minutschema. En trevlig pratstund med programledarna i tio minuter, sedan vidare till nyskapade och redan hyllade TV4 News för en ny intervju följt av en sista tillsammans med TV-legenden Erik Arnér (en skön typ) som gjorde en specialare för TV4 Skåne. Sedan over and out och tillbaka ut på gatan. Boken om Gryningspyromanen är därmed sjösatt på riktigt!

Resultatet kan du se här:

Nyhetsmorgon.

Reflektion: studion ser mycket flashigare ut på teve än i verkligheten. Den liknar närmast nåt slags lagerlokal med några skrivbord utspridda ungefär som om man haft en näve grus i näven och kastat ut.

Här är dagen i bilder, i stort sett:
Nej, det enda fancy med ett tv-hus är det som syns i rutan. Resten är i stort sett ett lager i ett hamn, nära en tung industri.
Fast det är klart- TV-skärmar som sådana råder det absolut ingen brist på. De finns i varenda knut.
Detta är en hemlig smygbild från utkanten till Morgonstudion. Det var antagligen förbjudet att fotografera och bara just därför måste jag göra det. Man kan ta finströmaren ut ur Finström, men aldrig Finström ut ur finströmaren...
Denna programledare intervjuade oss i nybildade TV 4 News. Det har redan nu hyllats av kritikerna trots att det från och med i morgon börjar kosta att titta. Denna paparazzibild tog jag utan att betala!
Kvinnan till höger om lådan tog hem femtio papp i Trisslotteriet. Jodå, jag frågade om jag fick testa men de skrattade bara bort det. 
Och som i alla andra mediahus är man även på TV4 omåttligt stolta över sina utmärkelser. På TV4 hänger priserna ovanför müslin i frukostmatsalen. Vet inte om de med den placeringen vill skicka ut ett budskap?

Medförfattare David Widlund hälsar till alla han känner på Åland!
Sminkösen på TV4 har aldrig varit lika nära att sluta som denna morgon när hon fick händerna på Finströmsodjuret. Fast även den utmaningen fixade de! Det är dock i skrivande stund oklart varför mannen på bilden sitter där med munnen öppen. Säga vad man vill, men det ser inte värdigt ut.

Kommentarer

  1. Häftigt, Jörgen!!! :-)
    Jag måste ju köpa boken!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg