torsdag 18 maj 2017

Inte viktig, lille vän

Nu ska den här bloggen inte bara vara en regeringskritiker men ibland är det svårt att låta bli. Här har jag diskuterat kring i praktiken precis allt men inte sett något som är lika kontraproduktivt som det arbete den sittande regeringen utför. Man väljer att gå ut efter posten när huset står i ljusan låga.

Häromdagen kom beskedet att Fake News numera är vägledande; ministrar citerar ministrar som helt saknar koll och ur det föds nån slags sanning som ingen annan förstår.

I dag kom kritik från alla de hårt kämpande socialarbetare som fått se hur deras reform skjuts på framtiden i väntan på... ingenting. 

Det är nog faktiskt mycket nu. Och allt bottnar faktiskt i att vår egen regering säger åt våra egna medborgare att de inte är tillräckligt viktiga.


En sak är tydligare än de flesta andra. Tycker du annorlunda än regeringen, tycker du fel. Denna socialiseringsprocess har hittills gjort att tre medlemmar ur måsarna valt att rösta med fötterna. Eller ta till väders...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spännande tid på Gibraltar

Ända sedan den nervösa debuten i den åländska matchtröjan 1985 på Isle of Man har jag insett vikten av att förstå omvärlden och se till att ...